Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 4664
Візитів за тиждень : 35856
Візитів за місяць : 201104
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоМузичне мистецтвоТеорія, історія музичного мистецтва
Анотація: У монографії на основі багатої джерельної бази викладено результати комплексного дослідження музичної культури української діаспори у світовому часопросторі ХХ століття, відтворено та досліджено процес її становлення, розвитку та особливості в різних країнах світу. Дослідниця здійснила реконструкцію більш як столітнього музичного життя українців за кордоном. У книзі висвітлено маловідомі в Україні сторінки життя і творчості багатьох діячів української музичної культури діаспори. Авторка розробляє один з найбільш пріоритетних та перспективних у галузі гуманітарних досліджень нових напрямків нашої науки - українське музичне діаспорознавство (Ucrainica musica diasporiana). Видання розраховане на науковців, аспірантів, студентів, а також усіх, хто цікавиться історією української музичної культури за кордоном.
Бібліографічний опис:
Карась, Ганна. Музична культура української діаспори у світовому часопросторі XX століття [Електронна копія] / Ганна Карась. — Електрон. текст. дані (1 файл : 57,9 Мб). — Івано-Франківськ : Тіповіт, 2012 (Івано-Франківськ: Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка, 2022).

Оригінал друкованого документа зберігається в Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка: Карась Г. Музична культура української діаспори у світовому часопросторі XX століття / Ганна Карась. — Івано-Франківськ : Тіповіт, 2012. – 1164 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого