Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6552
Візитів за тиждень : 25607
Візитів за місяць : 161453
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоТеатральне мистецтвоТеорія, історія театру
Анотація: Представлене видання є першою за багато років спробою колективу українських театрознавців комплексно дослідити сценічну практику в Україні ХХ ст. У праці систематизуються факти та явища театрального процесу, подаються та обґрунтовуються основні моделі його функціонування в культурному контексті століття. Книга складається з 4-х розділів, кожний з яких описує окремий часовий проміжок.
Бібліографічний опис:
Нариси з історії театрального мистецтва України XX століття [Електронна копія] / [Веселовська Ганна Іванівна та ін. ; редкол.: В. Сидоренко (голова) та ін.] ; Акад. мистецтв України, Ін-т пробл. сучас. мистецтва. — Електрон. текст. дані (1 файл : 479 Мб). — Київ : Інтертехнологія, 2006 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого). — Авт. зазнач. на с. 1053. — Бібліогр. у підрядк. прим. —. — Покажч.: с. 935-1052.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Нариси з історії театрального мистецтва України XX століття / [Веселовська Ганна Іванівна та ін. ; редкол.: В. Сидоренко (голова) та ін.] ; Акад. мистецтв України, Ін-т пробл. сучас. мистецтва. – Київ : Інтертехнологія, 2006. – 1063 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого