Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 1226
Візитів за тиждень : 5206
Візитів за місяць : 102616
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14033
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Документи про життя і творчість Шевченка Т. Г.Творчість
Анотація: Альбом "Т. Г. Шевченко в портретах та іллюстраціях" розрахований на вчителів середньої школи і служить посібником при вивченні життя і творчості Шевченка в класі. Він складається із репродукцій з портретів, картин, малюнків, автографів і т.д., що ілюструють найважливіші моменти життя і творчості поета. Особливе місце в альбомі займають автопортрети та автоілюстрації Шевченка. Ілюстративний матеріал супроводжується цитатами із творів поета, висловів про нього, документів. Цитати із творів поета дані в оригіналі - українською мовою і в перекладі - російською мовою.
Бібліографічний опис:
Т. Г. Шевченко в портретах и иллюстрациях [Електронна копія] : пособие для учащихся сред. шк. / сост. М. М. Калаушин ; ред. и ст.: В. Е. Евгеньев-Максимов, Є. Ф. Голлербах. — Електрон. текст. дані (1 файл : 62,8 Мб). — Ленинград : Учпедгиз, 1940 (Луцьк: ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, 2016).

Оригінал друкованого документу зберігається в ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва: Т. Г. Шевченко в портретах и иллюстрациях : пособ. для учителей ср. шк. / сост. М. М. Калаушин ; ред., ст.: В. Е. Евгеньев-Максимов, Э. Ф. Голлербах. – Ленинград : Учпедгиз, 1940. – 240 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого