Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 1287
Візитів за тиждень : 33689
Візитів за місяць : 169535
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаІсторія бібліотечної справи
Анотація: Створення цих нотаток покликала до життя нагальна потреба – підготувати національні кадри саме для наукових бібліотек. Її авторами стали два досвідчених працівника БВУ (в майбутньому – Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського). У цьому короткому матеріалі було підкреслено головне: найбільш доцільною формою підготовки є бібліотечні курси при великих книгозбірнях, оскільки вони стоять найближче до живої практики. У виданні вміщено програму й порядок занять на бібліотечних курсах.
Бібліографічний опис:
Карпінська, О. Є. До питання про підготування робітників наукових бібліотек УСРР [Електронна копія] : (одноріч. бібл. курси ВБУ в 1926–27 р.) / О. Є. Карпінська і Д. А. Балика ; Всенар. б-ка України при УАН. — Електрон. текст. дані (1 файл : 5,40 Мб). — У Київі : З 10 друк. ”Трансдрук” ім. Леніна, 1927 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2011). — Бібліогр. у підрядк. прим.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Карпінська, О. Є. До питання про підготування робітників наукових бібліотек УСРР : (одноріч. бібл. курси ВБУ в 1926–27 р.) / О. Є. Карпінська і Д. А. Балика ; Всенар. б-ка України при УАН. — У Київі : З 10 друк. ”Трансдрук” ім. Леніна, 1927. — 11 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого