Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 3899
Візитів за тиждень : 23480
Візитів за місяць : 188728
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаКультурологіяУкраїнська революція (1917-1921)ПерсоналіїГрушевський Михайло
Анотація: Представлена праця історика, етнографа та мистецтвознавця Вадима Щербаківського присвячена аналізу окремих поглядів Михайла Грушевського на походження українського народу, висловлених в його праці «Історія української літератури». Вважаючи, що у своїх дослідженнях Михайло Грушевський спирався на деякі застарілі та помилкові теорії, Вадим Щербаківський пропонує свою концепцію, основану на тогочасних археологічних та етнографічних даних. Вміщено перелік інших праць Вадима Щербаківського.
Бібліографічний опис:
Щербаківський, Вадим Михайлович. Концепція Грушевського про походження українського народу в світлі палеоетнології [Електронна копія] / В. Щербаківський. — Електрон. текст. дані (1 файл : 29,4 Мб). — [Прага : б. в., 1940?] (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017). —(Праці Українського історично-філологічного товариства в Празі; т. 3).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Щербаківський В. М. Концепція Грушевського про походження українського народу в світлі палеоетнології / В. Щербаківський. — [Прага : б. в., 1940?]. — С. 27–40, [2] с. – (Праці Українського історично-філологічного товариства в Празі ; т. 3).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого