Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2433
Візитів за тиждень : 57848
Візитів за місяць : 134370
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураФранко Іван Документи про життя і творчість І. Франка
ГоловнаМистецтвоУкраїнський модернізмЛітератураПерсоналіїФранко Іван Документи про життя і творчість І. Франка
Анотація: У представленому виданні, що вийшло друком у 1932 році в Харкові, проаналізовано суспільно-політичні погляди Івана Франка. Опубліковано добірку критичних нарисів про еволюцію світогляду І. Франка, складених переважно за творами та листами письменника, а також на основі критичних праць про Івана Яковича і джерел, що висвітлюють тогочасну добу. Вступну статтю написав Антон Березинський (Біленький-Березинський), який також виступив і редактором цієї збірки разом із К. Осипом.
Бібліографічний опис:
Суспільно-політичні погляди Івана Франка в світлі його творів та листування [Електронна копія] : збірна студія : [критич. нариси] / заг. ред. К. Осипа та А. Березинського. — Електрон. текст. дані (1 файл : 266 Мб). — Харків : Рух, 1932 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016). — Бібліогр. у підрядк. прим.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Суспільно-політичні погляди Івана Франка в світлі його творів та листування : збірна студія : [критич. нариси] / за ред. К. Осипа та А. Березинського. – Харків : Рух, 1932. – 200 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого