Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 5850
Візитів за тиждень : 13992
Візитів за місяць : 179240
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаТеорія бібліотечної справи
Анотація: У підготовці збірника взяли участь провідні фахівці НПБ України, НБУВ НАН України, Харківської ДНБ ім. В. Г. Короленка, Миколаївської ОУНБ ім. О. М. Гмирьова. Випуск приурочено до Всеукраїнського дня бібліотек, який було проголошено Указом Президента України від 14 травня 1998 р. Розглянуто проблеми розкриття та збереження бібліотечного фонду, вивчення та задоволення сучасних інформаційних запитів користувачів, впровадження нових технологій з огляду на створення електронних баз даних та ін.
Бібліографічний опис:
Бібліотека і читач на порозі XXI сторіччя [Електронна копія] : зб. наук. пр. / М-во культури і мистец. України, Нац. парлам. б-ка України ; [редкол.: З. І. Савіна (відп. ред.) та ін.]. — Електрон. текст. дані. — Київ : [б. в.], 1998 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Бібліотека і читач на порозі XXI сторіччя : зб. наук. пр. / М-во культури і мистец. України, Нац. парлам. б-ка України ; [редкол.: З. І. Савіна (відп. ред.) та ін.]. — Київ : [б. в.], 1998. – 76 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого