Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6519
Візитів за тиждень : 38921
Візитів за місяць : 174767
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаОрганізація бібліотечної справиНауково-дослідна діяльністьСоціологічні дослідження в бібліотеках1992
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаНаціональна бібліотека України імені Ярослава МудрогоВидання НБУ ім. Ярослава МудрогоСоціологічні дослідження в бібліотеках1992
Анотація: У другому випуску бюлетеня опубліковано підсумки двох соціологічних досліджень: щодо читацьких потреб і стану їх задоволення в ЦБС України, яке було здійснено в 1991–1992 рр. на замовлення Міністерства культури України, а також щодо читання бібліотекарями української художньої літератури та їхньої інформованості в питаннях її популяризації. Короткі відомості щодо цікавих подій у бібліотечному світі, зокрема про І Всеукраїнський Конгрес бібліотекарів, і про новинки літератури для бібліотечного соціолога завершують випуск.
Бібліографічний опис:
Соціологічні дослідження в бібліотеках [Електронний ресурс] : інформ.-аналіт. бюл. / ДЗ ”Нац. парлам. б-ка України”. — Київ, 1992 (Київ : НБУ ім. Ярослава Мудрого). Вип. 2 : — Електрон. текст. дані (1 файл : 10,8 Мб). — 1992 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2011).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Соціологічні дослідження в бібліотеках : інформ.-аналіт. бюл. Вип. 2 / М-во культури України, ДЗ ”Нац. парлам. б-ка України”. — Київ : Держ. б-ка України, 1992. – 32 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого