Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6389
Візитів за тиждень : 61804
Візитів за місяць : 138326
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаІсторія бібліотечної справи
Анотація: Окремий відбиток статті, яку О. М. Тюнєєва (1889–1984) – книгознавець та бібліофіл, перший завідувач відділу рідкісних видань і рукописів ОДНБ – підготувала для часопису «Бібліологічні вісті», дає уявлення про основні критерії, за якими вона почала відбирати літературу до фонду відділу, та принципи формування фонду – за колекціями. У цій праці Тюнєєва виклала мету Музею книги – подати елементи теоретичного, але наочного навчання для митців книги – і окреслила його структуру.
Бібліографічний опис:
Тюнєєва, О. Музей книги Одеської державної публічної бібліотеки [Електронна копія] / О. Тюнєєва. — Електрон. текст. дані (1 файл : 9,20 Мб). — Київ : [б. в.], 1927 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2011). —(Труди Державної публічної бібліотеки в Одесі). — Бібліогр. у підрядк. прим.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Тюнєєва О. Музей книги Одеської державної публічної бібліотеки / О. Тюнєєва. — Київ : [б. в.], 1927. — 16, [1] с. – (Труди Державної публічної бібліотеки в Одесі).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого