Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 1943
Візитів за тиждень : 57358
Візитів за місяць : 133880
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоУкраїнський модернізмЛітератураПерсоналіїКоцюбинський Михайло
ГоловнаМистецтвоЛітератураКоцюбинський Михайло
Анотація: Опубліковано 126 листів Михайла Коцюбинського до українського етнографа, фольклориста і громадського діяча Володимира Гнатюка. Представлені матеріали висвітлюють літературну, просвітницьку та громадську діяльність Михайла Коцюбинського. Передмову до видання та пояснення до листів написав Володимир Гнатюк. Він не лише описав знайомство із Михайлом Коцюбинським у 1898 році, розповів про багаторічну дружбу, а й одним із перших опублікував спогади про письменника.
Бібліографічний опис:
Коцюбинський, Михайло. Листи до Володимира Гнатюка [Електронна копія] / Михайло Коцюбинський ; з передм. і поясненнями В. Гнатюка. — Електрон. текст. дані (1 файл : 19,2 МБ). — Львів : Накладом Вид. Спілки ”Діло”, 1914 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2015). —(Бібліотека ”Діла” / під ред. В. Панейка).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Коцюбинський М. Листи до Володимира Гнатюка / Михайло Коцюбинський ; з передм. і поясненнями В. Гнатюка. — Львів : Накладом Вид. Спілки ”Діло”, 1914. — 167 с. : іл. — (Бібліотека ”Діла” / під ред. В. Панейка).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого