Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6859
Візитів за тиждень : 39261
Візитів за місяць : 175107
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаНаціональна бібліотека України імені Ярослава МудрогоІсторія НБУ ім. Ярослава Мудрого
Анотація: У звіті про діяльність бібліотеки за 1902 р. відмічено історичний факт: у травні на засіданні виконавчого органу – комітету – було порушено питання про будівництво нового приміщення. Причинами були названі тіснота старого приміщення і повна невідповідність його вимогам, що висувають читачі до бібліотеки. Комітет визначив найбільш придатне місце при вході в Царський Сад. Сам звіт складений за усталеною формою – у вигляді таблиць зі статистичними даними, що відображають усі напрями роботи.
Бібліографічний опис:
Киевская городская публичная б-ка. Отчет о состоянии и деятельности Киевской городской публичной библиотеки в 1902 году [Електронна копія]. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 7,42 Мб). — [К. : Тип. К. Н. Милевского, 1903?] (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2014).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Отчет о состоянии и деятельности Киевской городской публичной библиотеки в 1902 году. — [К. : Тип. К. Н. Милевского, 1903?]. — 22 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого