Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6032
Візитів за тиждень : 61447
Візитів за місяць : 137969
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Місця, пов’язані з життям і творчістю Шевченка Т. Г.
Анотація: Автор оповідає про подільських друзів і однодумців Т. Г. Шевченка. Тих, які залишилися вірними пам’яті поета і після його кончини, брали участь у перепохованні, поширювали його ідеї, пропагували твори Кобзаря, ініціювали їх видання. Логічно перекидає місточок з минувшини у наші дні, подаючи низку розповідей про тих, хто за покликом серця вважає своїм обов’язком донести до сучасників шевченківське слово, поезію, мистецьку спадщину, які мають потужний емоційно-виховний заряд.
Бібліографічний опис:
Сваричевський, Анатолій Володимирович. На прекрасній Подолії. Сторінки подільської Шевченкіани [Електронна копія] : до 140-річчя перепоховання Т. Г. Шевченка і 155-річчя перебування Кобзаря на Поділлі та Волині / Анатолій Сваричевський. — Електрон. текст. дані (1 файл : 18,3 Мб). — Хмельницький : НВП «Евріка» ТОВ, 2001 (Хмельницький: ХОУНБ, 2016).

Оригінал друкованого документа зберігається в Хмельницькій ОУНБ: Сваричевський, Анатолій Володимирович. На прекрасній Подолії. Сторінки подільської Шевченкіани : до 140-річчя перепоховання Т. Г. Шевченка і 155-річчя перебування Кобзаря на Поділлі та Волині / Анатолій Сваричевський. — Хмельницький : НВП «Евріка» ТОВ, 2001. — 56 с.

Ресурс надано
Хмельницька ОУНБ
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого