Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 3291
Візитів за тиждень : 13208
Візитів за місяць : 89730
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Документи про життя і творчість Шевченка Т. Г.Життєпис
Анотація: Представлена збірка є першою книгою з низки видань, спрямованої на охоплення проблеми вітчизняного Шевченкознавства. Вона містить різноманітні матеріали вчених цієї галузі. Серед них, зокрема, наукові дослідження, присвячені соціологічному, історично-порівняльному, психологічному та іншим поглядам на тему «Шевченко та його доба», невидані твори поета, його листування, бібліографію його творчості та ін.
Бібліографічний опис:
Шевченко та його доба [Електронна копія] / під ред. С. О. Єфремова, М. М. Новицького і П. П. Филиповича ; Всеукр. акад. наук, Коміс. для видавання пам’яток новіт. письменства. — Електрон. текст. дані. — Х. : Держ. вид-во України, 1925- . Зб. 1 : — Електрон. текст. дані (1 файл : 28,4 Мб). — 1925 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Шевченко та його доба Зб. 1 / під ред. С. О. Єфремова, М. М. Новицького і П. П. Филиповича ; Всеукр. акад. наук, Коміс. для видавання пам’яток новіт. письменства. — Харків : Держ. вид-во України, 1925. – 212 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого