Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2033
Візитів за тиждень : 6013
Візитів за місяць : 103423
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14033
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Документи про життя і творчість Шевченка Т. Г.Творчість
Анотація: Представлене видання містить матеріали Другої міжнародної науково-практичної конференції у рамках четвертого міжнародного конгресу ”Світове українство як чинник утвердження держави Україна у міжнародній спільноті” під назвою ”...Землякам моїм в Україні і не в Україні...”. Мета опублікованих доповідей та проведеного заходу загалом - привернути увагу світової спільноти до постаті Тараса Шевченка та його ролі в гуманітарних цивілізаційних процесах, а також до проблеми збереження національних культурно-мистецьких надбань.
Бібліографічний опис:
Тарас Шевченко та кобзарство [Електронна копія] : друга міжнар. наук.-практ. конф., 22-24 серп. 2013 р., м. Львів, Україна / Нар. музей Тараса Шевченка Львів. палацу мистецтв та ін. ; відп. ред. М. Галік. — Електрон. текст. дані (1 файл : 16,9 Мб). — Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2013 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Тарас Шевченко та кобзарство : друга міжнар. наук.-практ. конф., 22-24 серп. 2013 р., м. Львів, Україна / Нар. музей Тараса Шевченка Львів. палацу мистецтв та ін. ; відп. ред. М. Галік. — Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2013. – 265 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого