Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 5839
Візитів за тиждень : 13981
Візитів за місяць : 179229
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаДніпропетровська ОУНБ
Анотація: Книга є звітом про роботу Катеринославської міської бібліотеки за 1895 рік, де представлені відомості про зміни у керівництві бібліотеки, про бібліотечні фонди, відвідування і книговидачу, нові надходження літератури, а також річна фінансова звітність бібліотеки. У книзі є інформація про рішення міського голови Катеринослава розпочати будівництво нової будівлі для міської громадської бібліотеки. Надано також детальний список організацій і приватних осіб, що пожертвували бібліотеці найбільшу кількість грошових коштів та нових книг.
Бібліографічний опис:
Екатеринославская городская общественная библиотека. Отчет Екатеринославской городской общественной библиотеки … [Електронна копія]. — Электрон. текст. дан. — Екатеринослав : Типо-Литографія Губерн. Правленія, 1891- . за 1895 год : — Электрон. текст. дан. (1 файл : 11,1 Мб). — [189-?] (Дніпропетровськ: ДОУНБ ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія, 2013).

Оригінал друкованого документу зберігається в ДОУНБ ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія: Отчет о состоянии Екатеринославской городской общественной библиотеки за 1895 год. – Екатеринослав : [б. и., 19–?]. – 24 с. + прил.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого