Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2749
Візитів за тиждень : 6729
Візитів за місяць : 104139
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14033
ГоловнаМистецтвоЛітератураВасильченко Степан
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Документи про життя і творчість Шевченка Т. Г.Творчість
Анотація: Пропоноване видання – це і книга для читання, і методичні рекомендації для організації Шевченківського свята, і готовий матеріал для докладів і святкових вистав. Відкривав книгу нарис Марії Савицької про життя і творчість Тараса Шевченка, далі йшли твори поетів про Кобзаря і великий розділ "Вибрані поезії Т. Г. Шевченка". У додатках укладачі навели не лише рекомендації зі складання програми клубних, шкільних та інших вечорів, поради, як організувати музей або куточок Шевченка, а й ноти пісень на його вірші.
Бібліографічний опис:
Васильченко, С. Шевченкові дні [Електронна копія] : збірник : біографія, критика, п’єси, інсценізація, поезія та інше / С. Васильченко, Я. Чепіга. — Електрон. текст. дані (1 файл : 61,9 Мб). — Київ : Т-во ”Час”, 1926 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Васильченко С. Шевченкові дні : збірник : біографія, критика, п’єси, інсценізація, поезія та інше / С. Васильченко, Я. Чепіга. — Київ : Т-во ”Час”, 1926. – 184 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого