Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2578
Візитів за тиждень : 34980
Візитів за місяць : 170826
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоМистецтвознавствоІсторія, теорія мистецтва
Анотація: У представленому виданні зібрано статті різних років визначного вченого в галузі теорії та історії мистецтва, педагога, дослідника та академіка М. О. Криволапова, що віддзеркалюють шляхи формування і розвитку української мистецької школи і художньої критики ХІХ-ХХ ст. Книга адресована мистецтвознавцям, художникам та широкому колу мистецької громадськості.
Бібліографічний опис:
Криволапов, Михайло Олександрович. Про мистецтво та художню критику України XX століття [Електронна копія] : Вибрані статті різних років / М. О. Криволапов. — К. : Вид. дім А+С, 2006-. Кн. 1 : Формування та розвиток національної мистецької школи і мистецтвознавчої науки в Україні XX століття. — Електрон. текст. дані (1 файл : 86,9 Мб). — Київ : Вид. дім А+С. — 2006 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Криволапов М. О. Про мистецтво та художню критику України XX століття : Вибрані статті різних років. Кн. 1 : Формування та розвиток національної мистецької школи і мистецтвознавчої науки в Україні XX століття / М. О. Криволапов. — Київ : Вид. дім А+С, 2006. — 276 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого