Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 3507
Візитів за тиждень : 3507
Візитів за місяць : 236025
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14058
ГоловнаЗаклади культуриКультурно-мистецькі освітні установи
Анотація: Книга Анатолія Дацкова – це історико-публіцистичний нарис про творчу життєдіяльність культурологічних працівників Рівненського міського будинку культури за 50 років його існування, тобто з перших днів його заснування 1955 року до жовтня 2005 року. Власне, це перша спроба розгляду та оцінки культурно-масової, просвітницької роботи, розвитку самодіяльної художньої творчості в закладах культури обласного центру на прикладі провідних аматорських колективів концертної зали міського будинку культури та його найкращих художніх керівників.
Бібліографічний опис:
Дацков, Анатолій. Творчих щедрот оберіг [Електронна копія] : докум. нарис до 50-річчя від дня створення Рівнен. міськ. Будинку культури / Анатолій Дацков. — Електрон. текст. дані (1 файл : 15 Мб). — Рівне : Волин. обереги, 2007 (Рівне: РОУНБ, 2023).

Оригінал друкованого документа зберігається в РОУНБ: Дацков А. Творчих щедрот оберіг : докум. нарис до 50-річчя від дня створення Рівнен. міськ. Будинку культури / Анатолій Дацков. — Рівне : Волин. обереги, 2007. – 220 с. : іл.

Ресурс надано
Рівненська ОУНБ
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого