Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 1193
Візитів за тиждень : 66747
Візитів за місяць : 143270
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаІсторія окремих бібліотек
Анотація: У книзі вперше на основі архівних документів подано історію заснування, становлення та розвитку регіональної книгозбірні – Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки. Представлено всі види бібліотечної діяльності в розвитку і трансформації, у т. ч. заміну традиційних технологій на автоматизовані й комп'ютерні. Окреслено вклад працівників бібліотеки у процеси перетворення. Книга слугуватиме довідковим, історичним і фактографічним документом для науковців-дослідників, істориків, культурологів, бібліотекознавців і бібліотечних працівників.
Бібліографічний опис:
Ярощук, Валентина. 80 визначних подій з життя бібліотеки [Електронна копія] : до 80-річчя з дня засн. Рівнен. обл. універсал. наук. б-ки / Валентина Ярощук. — Електрон. текст. дані (1 файл : 51,1 Мб). — Рівне : Вид. О. Зень, 2021 (Рівне: РОУНБ, 2023).

Оригінал друкованого документа зберігається в РОУНБ: Ярощук В. 80 визначних подій з життя бібліотеки : до 80-річчя з дня засн. Рівнен. обл. універсал. наук. б-ки / Валентина Ярощук. — Рівне : Вид. О. Зень, 2021. – 440 с.

Ресурс надано
Рівненська ОУНБ
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого