Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 7411
Візитів за тиждень : 72965
Візитів за місяць : 149487
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураТвори
Анотація: Історія ця починалася зовсім звичайно. П’ятикласники Сергій та Митько приїхали на літній відпочинок у село. Вчителька ботаніки дала їм завдання – зібрати колекцію комах. Але хто ж міг уявити, що замість комах хлопці будуть полювати... на страшну химеру, що мешкає в озері. Але звідки взялася та потвора і як її спіймати? Друзі починають діяти… Про незвичайні, кумедні й таємничі пригоди розповідає відомий український письменник Ярослав Стельмах у своїй книжці «Митькозавр із Юрківки».
Бібліографічний опис:
Стельмах, Ярослав. Митькозавр із Юрківки [Електронна копія] : [повість та оповідання] / Ярослав Стельмах. — Електрон. текст. дані (1 файл : 6,24 Мб). — Харків : Фоліо, 2021 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022). —(Шкільна бібліотека української та світової літератури).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Стельмах Я. Митькозавр із Юрківки : [повість та оповідання] / Ярослав Стельмах. — Харків : Фоліо, 2021. — 218, [2] с. : іл. — (Шкільна бібліотека української та світової літератури).

Ресурс надано
Видавництво "Фоліо"
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого