Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 1088
Візитів за тиждень : 56503
Візитів за місяць : 133025
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураІсторія літератури
Анотація: Український фольклорист, етнограф і літературознавець Микола Сумцов (1854–1922) відомий як популяризатор української літератури та культури. Його хрестоматія з української літератури користувалася значним попитом і свого часу неодноразово перевидавалася. У книзі представлено народну поезію та фольклор, зразки давньої літератури ХІ–XIV сторіч та літературу середньої доби XV–XVІІ сторіч.
Бібліографічний опис:
Хрестоматія по укpаїнській літеpатуpі [Електронна копія] : для наpодніх вчителів, шкіл учительських та сеpедніх і для самоосвіти / зложили М. Сумцов і М. Плевако пpи участі Д. Багалія. — Електрон. текст. дані (1 файл : 91,6 Мб). — [Харків] : Вид-во ”Союз” Хаpків. Кpедит. Союзу Кооперативів, 1918 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022). —(Шкільно-педагогічна бібліотека / під pед. Д. Г. Панадіаді і О. H. Синявського). Ч. 1 : Народня словесність і стаpа літеpатуpа (XI-XVIII століття). — Електрон. текст. дані (1 файл : 73,9 Мб). — 1918 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Хрестоматія по укpаїнській літеpатуpі : для наpодніх вчителів, шкіл учительських та сеpедніх і для самоосвіти / зложили М. Сумцов і М. Плевако пpи участі Д. Багалія. — [Харків] : Вид-во ”Союз” Хаpків. Кpедит. Союзу Кооперативів, 1918. — 152 с. – (Шкільно-педагогічна бібліотека / під pед. Д. Г. Панадіаді і О. H. Синявського).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого