Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 10246
Візитів за тиждень : 41438
Візитів за місяць : 206686
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураГоголь Микола
Анотація: Комедію «Ревізор» вважають однією з кращих п’єс видатного письменника Миколи Гоголя. Письменник, змальовуючи безпринципність і невігластво чиновників, дав своїм сучасникам можливість подивитися на себе зі сторони, змусив сміятися над звичними речами. Твір залишається актуальним і в наші дні, захоплюючи різноманітністю характерів, живою та барвистою мовою персонажів. Представлене видання вийшло друком 1927 року за редакцією та з передмовою Івана Брика в серії «Видавництво “Для школи і дому”».
Бібліографічний опис:
Гоголь, Микола. Ревізор [Електронна копія] : комедія на 5 дій / Микола Гоголь ; у ред. з передм. та поясненням І. Брика. — Електрон. текст. дані (1 файл : 6,96 Мб). — У Львові : Наклад книгарні Наук. т-ва ім. Шевченка, 1927 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021). —(Видавництво «Для школи і дому»; ч. 5-5а).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Гоголь М. Ревізор : комедія на 5 дій / Микола Гоголь ; у ред. з передм. та поясненням І. Брика. — У Львові : Наклад книгарні Наук. т-ва ім. Шевченка, 1927. — 112 с. — (Видавництво «Для школи і дому» ; ч. 5-5а).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого