Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 3594
Візитів за тиждень : 13511
Візитів за місяць : 90033
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЕтнографіяКраєзнавствоКиївська старовинаІсторія Києва
Анотація: Путівник, присвячений святинями та релігійними пам’ятками Києва та його околиць, свого часу користувався попитом і витримав не одне перевидання. Презентоване дев’яте видання вийшло друком 1889 року. Висвітлено історію церков, розташованих у Старому Києві, на Печерську та Подолі, окрему увагу приділено Києво-Печерські лаврі. Подано відомості про Видубицький, Кирилівський, Межигірський монастирі та святині Вишгорода. Розказано про місцеві церковні звичаї та особливі релігійні події в Києві.
Бібліографічний опис:
Указатель святыни и священных достопамятностей Киева, как в самом городе, так и в его окрестностях, для поклонников, посещающих святые места киевские [Электронная копия]. — Изд. 9-е. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 19,3 Мб). — Киев : В тип. Киево-Печер. Лавры, 1889 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Указатель святыни и священных достопамятностей Киева, как в самом городе, так и в его окрестностях, для поклонников, посещающих святые места киевские. — Изд. 9-е. — Киев : В тип. Киево-Печер. Лавры, 1889. — 6, 228 с. : ил.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого