Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 10227
Візитів за тиждень : 51928
Візитів за місяць : 217176
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоДекоративно-ужиткове мистецтво
Анотація: У книзі на фактологічному матеріалі розкривається становлення, розвиток мистецьких уподобань майстрині-вишивальниці Марії Шевчук, простежується її життєво-творчий шлях, своєрідність його формування у родинному колі та в спілкуванні з друзями, митцями, у сприйнятті вічних цінностей духовності та краси. Розкривається генезис уподобань від найпершого вишиття в юні роки до утвердження у вернісажах для популяризації як національних, так і регіональних особливостей. Вміщено зразки найуживаніших майстринею волинсько-поліських узорів.
Бібліографічний опис:
Шевчук, Степан. ”Червоними і чорними нитками …” [Електронна копія] / Степан Шевчук ; М-во освіти і науки України, Рівнен. держ. гуманіт. ун-т, Каф. українознавства. — Електрон. текст. дані (1 файл : 52,0 Мб). — Рівне : Волин. обереги, 2008 (Рівне: РОУНБ, 2021).

Оригінал друкованого документа зберігається в РОУНБ: Шевчук С. ”Червоними і чорними нитками …” / Степан Шевчук ; М-во освіти і науки України, Рівнен. держ. гуманіт. ун-т, Каф. українознавства. — Рівне : Волин. обереги, 2008. – 98 с.

Ресурс надано
Рівненська ОУНБ
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого