Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 7734
Візитів за тиждень : 40136
Візитів за місяць : 175982
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоМузичне мистецтвоПерсоналії
Анотація: До збірника увійшли статті про життєвий і творчий шлях Андрія Семеновича Пастушенка, композитора, фольклориста, професора, художнього керівника народного ансамблю пісні і танцю «Живограй», що неодноразово ставав лауреатом міжнародних та всеукраїнських фестивалів. Текст доповнено фотографіями.
Бібліографічний опис:
Я піснею живу для України [Електронна копія] : життєвий і твор. шлях композитора, фольклориста, професора, худож. керівника лауреата міжнар. та всеукр. фестивалів нар. ансамблю пісні і танцю ”Живограй” / [Пастушенко А. С. та ін.] ; М-во освіти і науки України, Міжнар. екон.-гуманіт. ун-т ім. С. Дем’янчука. — Електрон. текст. дані (1 файл : 133 Мб). — Рівне : [б. в.], 2007 (Рівне: РОУНБ, 2021). — Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Оригінал друкованого документа зберігається в РОУНБ: Я піснею живу для України : життєвий і твор. шлях композитора, фольклориста, професора, худож. керівника лауреата міжнар. та всеукр. фестивалів нар. ансамблю пісні і танцю ”Живограй” / [Пастушенко А. С. та ін.] ; М-во освіти і науки України, Міжнар. екон.-гуманіт. ун-т ім. С. Дем’янчука. — Рівне : [б. в.], 2007. – 254 с.

Ресурс надано
Рівненська ОУНБ
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого