Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 7118
Візитів за тиждень : 26699
Візитів за місяць : 191947
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураТвори
Анотація: Пригодницька повість Володимира Гая вийшла в серії «Бібліотека пригод на суходолі, на морі і в повітрі» у видавництві книжкового товариства української діаспори в Німеччині «Універсальна Бібліотека». У повісті автор розповідає про двох українських юнаків – Романа і Олексу, які під час німецької окупації України були вивезені до Німеччини на примусові роботи. Влітку 1944 вони тікають звідти, заховавшись у американському військовому кораблі. В книзі описані їх мандри Атлантичним, Індійським та Тихим океанами, сповнені романтичних і драматичних пригод.
Бібліографічний опис:
Гай, Володимир. Шукачі блакитних перлів [Електронна копія] : повість з сучас. життя / Володимир Гай. — Електрон. текст. дані (1 файл : 12,6 Мб). — [Б. м.] : На чужині, 1947 (Луцьк: ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, 2021). —(Бібліотека пригод на суходолі, на морі і в повітрі).

Оригінал друкованого документа зберігається в ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва: Гай В. Шукачі блакитних перлів : повість з сучас. життя / Володимир Гай. — [Б. м.] : На чужині, 1947. — 72, [1] с. – (Бібліотека пригод на суходолі, на морі і в повітрі).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого