Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2997
Візитів за тиждень : 35399
Візитів за місяць : 171245
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЕтнографіяКраєзнавствоКиївська старовинаІсторичні пам’ятки Києва
Анотація: Путівник, присвячений святинями та релігійними пам’ятками Києва та його околиць, свого часу користувався попитом і витримав не одне перевидання. Презентоване восьме видання вийшло друком 1885 року. Вміщено історію та опис святинь Києво-Печерської лаври, церков і монастирів, розташованих у Старому Києві, на Печерську та Подолі. Подано відомості про Видубицький, Межигірський монастирі та святині Вишгорода. Вміщено перелік місцевих церковних звичаїв та особливих релігійних подій в Києві.
Бібліографічний опис:
Указатель святыни и священных достопамятностей Киева, как в самом городе, так и в его окрестностях, для поклонников, посещающих святые места киевские [Електронна копія]. — Изд. 8-е. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 34,0 Мб). — Киев : Тип. Киево-Печер. Лавры, 1885 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Указатель святыни и священных достопамятностей Киева, как в самом городе, так и в его окрестностях, для поклонников, посещающих святые места киевские. — Изд. 8-е. — Киев : Тип. Киево-Печер. Лавры, 1885. — [6], 228 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого