Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 3405
Візитів за тиждень : 45107
Візитів за місяць : 210355
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоАрхітектура
Анотація: У виданні розглянуто види навчальної діяльності, оптимальні для отримання знань з історії архітектури. Наведено рубрикатор питань, який дає можливість для самостійної роботи з осягнення предмета. Через структурування тем та постановку питань семінарів викладено зміст курсу – розглянуто основні архітектурні стилі середньовіччя та нового часу та характерні архітектурні пам’ятки. Наведено методичні рекомендації щодо виконання творчої індивідуальної розрахунково-графічної роботи.
Бібліографічний опис:
Горбик, О. О. Світова архітектура середньовіччя (V–XV ст.) та нового часу (XV-поч. XX ст.) ; Рубрикатор питань та перелік пам’яток світової архітектури [Електронна копія] : метод. вказівки : до семінар. (практ.) занять : до виконання індивідуал. розрахунк.-граф. роботи : для підгот. до іспиту : з дисципліни ”Історія архітектури і містобудування, частина друга” : для студентів, які навчаються за напрямами підготовки. Галузь знань: 19 ”Архітектура та будівництво”. Напрям підготовки: 191 ”Архітектура та містобудування”. Освіт.-кваліфікац. рівень: бакалавр / О. О. Горбик ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури. — Електрон. текст. дані (1 файл : 46,9 Мб). — Київ : Фенікс, 2020 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Горбик О. О. Світова архітектура середньовіччя (V–XV ст.) та нового часу (XV-поч. XX ст.) ; Рубрикатор питань та перелік пам’яток світової архітектури : метод. вказівки : до семінар. (практ.) занять : до виконання індивідуал. розрахунк.-граф. роботи : для підгот. до іспиту : з дисципліни ”Історія архітектури і містобудування, частина друга” : для студентів, які навчаються за напрямами підготовки. Галузь знань: 19 ”Архітектура та будівництво”. Напрям підготовки: 191 ”Архітектура та містобудування”. Освіт.-кваліфікац. рівень: бакалавр / О. О. Горбик ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури. — Київ : Фенікс, 2020. – 52 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого