Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 4202
Візитів за тиждень : 45903
Візитів за місяць : 211151
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоМистецтвознавствоІсторія, теорія мистецтва
Анотація: У виданні визначено мету й завдання курсу «Культурологія та мистецтвознавство». Через структурування тем та підбір питань семінарів зазначено основні мистецькі стилі середньовіччя та Нового часу та характерні образотворчі пам’ятки. Розглянуто етапи виникнення та розвитку мистецьких стилів, особливості образотворчих творів. Питання до кожного семінару супроводжено методичними вказівками та списком літератури. Наведено список тем рефератів та перелік питань, винесених на залік.
Бібліографічний опис:
Культурологія та мистецтвознавство. Європейське мистецтво XIV – першої половини XX ст. [Електронна копія] : метод. вказівки до виконання семінар. (практ.) занять для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.060102 ”Архітектура” / М-во освіти і науки України, Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури ; [уклад. О. О. Горбик]. — Електрон. текст. дані. — Київ : КНУБА, 2010 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Культурологія та мистецтвознавство. Європейське мистецтво XIV – першої половини XX ст. : метод. вказівки до виконання семінар. (практ.) занять для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.060102 ”Архітектура” / М-во освіти і науки України, Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури ; [уклад. О. О. Горбик]. — Київ : КНУБА, 2010. – 32 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого