Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 4347
Візитів за тиждень : 23402
Візитів за місяць : 159248
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Документи про життя і творчість Шевченка Т. Г.Життєпис
Анотація: До збірника ввійшли архівні документи, що стосуються життя і творчості видатного українського письменника і художника Тараса Шевченка. Опубліковані матеріали містять відомості щодо біографії Тараса Шевченка, інформацію про вшанування пам’яті поета та популяризацію його спадщини. Тексти доповнено фотографіями та копіями окремих документів. Збірник вийшов друком 1950 року під редакцією та з передмовою письменника і літературознавця Давида Копиці.
Бібліографічний опис:
Т. Г. Шевченко в документах і матеріалах [Електронна копія] / Архівне упр. МВС Укр. РСР ; [під ред. і з передм. Д. Д. Копиці ; упоряд.: Ю. Юрченко, А. Грінберг]. — Електрон. текст. дані (1 файл : 44,0 Мб). — Київ : Держ. вид-во політ. літ. УРСР, 1950 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2020).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Т. Г. Шевченко в документах і матеріалах / Архів. упр. МВС Укр. РСР ; [під ред. і з передм. Д. Д. Копиці ; упоряд.: Ю. Юрченко, А. Грінберг]. — Київ : Держ. політ. вид-во УРСР, 1950. — 515 с. : факс., портр.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого