Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6159
Візитів за тиждень : 16076
Візитів за місяць : 92598
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Документи про життя і творчість Шевченка Т. Г.Творчість
Анотація: До збірки, присвяченої окремим питанням творчості видатного українського письменника Тараса Шевченка, увійшли статті істориків та літературознавців Володимира Антоновича, Михайла Драгоманова, Наталії Мірзи-Авак’янц, Івана Нечуя-Левицького та Василя Щурата. Видання побачило світ 1920 року як перший випуск серії «Шевченківська Бібліотека для школи та самоосвіти», в якій планувалося зібрати головні критичні матеріали на допомогу учням середніх шкіл. Вміщено репродукцію портрета Тараса Шевченка.
Бібліографічний опис:
Про ”Івана Підкову” та про козаків в творах Т. Г. Шевченка [Електронна копія] : зб. ст. — Електрон. текст. дані (1 файл : 22,8 Мб). — Харків : Вид. обл. союзу спожив кооперативів Півдня Росії ”Поюр”, 1920 (Вінниця: ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, 2020). —(Шевченківська Бібліотека для школи та самоосвіти / під ред. П. Тихого) (Українська бібліотека ; серія 5)).

Оригінал друкованого документу зберігається в ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва: Про ”Івана Підкову” та про козаків в творах Т. Г. Шевченка : зб. ст. – Харків : Вид. обл. союзу спожив кооперативів Півдня Росії ”Поюр”, 1920. – 38 с. – (Шевченківська Бібліотека для школи та самоосвіти / під ред. П. Тихого) (Українська бібліотека ; серія 5).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого