Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 3184
Візитів за тиждень : 13101
Візитів за місяць : 89623
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураКотляревський Іван
Анотація: До представленої збірки, що побачила світ 1930 року, ввійшли найвідоміші твори видатного українського письменника, поета, драматурга, культурного і громадського діяча Івана Котляревського (1769–1838): поема «Енеїда» та п’єси «Наталка Полтавка» й «Москаль-чарівник». Збірка вийшла за редакцією критика, літературознавця, громадського й державного діяча Сергія Єфремова, який також написав статті про історію видань кожного з представлених творів. Вміщено портрет Івана Котляревського.
Бібліографічний опис:
Котляревський, Іван. Твори Івана Котляревського [Електронна копія] / за ред. з переднім словом та прим. [С. Єфремова]. — Електрон. текст. дані (1 файл : 154 Мб). — [Б. м.] : Держ. вид-во України, 1930 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2019). —(Бібліотека українських класиків).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Котляревський І. Твори Івана Котляревського / за ред. з переднім словом та прим. [С. Єфремова]. — [Б. м.] : Держ. вид-во України, 1930. — 367 с. — (Бібліотека українських класиків).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого