Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 4952
Візитів за тиждень : 36144
Візитів за місяць : 201392
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоМистецтвознавствоІсторія, теорія мистецтва
Анотація: У споминах відомого науково-освітнього і громадсько-політичного діяча Віктора Приходька (1886–1982) подано оригінальний погляд сучасника на процес заснування та діяльності Кам’янець-Подільського державного українського університету в добу Української революції. Перебуваючи на посаді голови Подільської губернської народної управи, Віктор Приходько був свідком та учасником створення української вищої школи на Поділлі. Також вміщено нарис про його життєвий та творчий шлях.
Бібліографічний опис:
Приходько, В. К. З історії повстання українського університету в Кам’янці на Поділлі [Електронна копія] / В. К. Приходько ; упоряд. та авт. передм. В. Р. Адамський ; Хмельниц. міська орг. Нац. спілки краєзнавців України. — Електрон. текст. дані (1 файл : 51,3 Мб). — Хмельницький : ПП Заколодний М. І., 2012 (Хмельницький: ХОУНБ, 2019).

Оригінал друкованого документа зберігається в Хмельницькій ОУНБ: Приходько В. К. З історії повстання українського університету в Кам’янці на Поділлі / В. К. Приходько ; упоряд. та авт. передм. В. Р. Адамський ; Хмельниц. міська орг. Нац. спілки краєзнавців України. — Хмельницький : ПП Заколодний М. І., 2012. — 103 с.

Ресурс надано
Хмельницька ОУНБ
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого