Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2502
Візитів за тиждень : 6482
Візитів за місяць : 103892
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14033
ГоловнаЕтнографіяКраєзнавствоКиївська старовинаПеріодичні видання
ГоловнаКультурологіяДорошенко Володимир
Анотація: Дане видання є покажчиком до журналу “Київська Старина”, а точніше його виправленою і доробленою версією. Покажчик містить всі матеріали, що друкувалися в журналі від його заснування в 1882 р. до останнього 94-го тому в 1906 р. Створений для більшої зручності користування “Київською Стариною”, він зрештою був виданий не так, як того хотілося авторам журналу, тож постала потреба у ще одному випуску, який містив би усі виправлення та зауваження.
Бібліографічний опис:
Дорошенко, Вол. Систематичний покажчик до ”Київської старини” і ”України” [Електронна копія] : крит. оцінка, поправки й допов. / Вол. Дорошенко. — Електрон. текст. дані (1 файл : 8,87 Мб). — Львів ; Київ : Изд. Полтав. ученой архив. комис., 1912 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2012).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Дорошенко Вол. Систематичний покажчик до ”Київської старини” і ”України” : крит. оцінка, поправки й допов. / Вол. Дорошенко. — Львів : Изд. Полтав. ученой архив. комис., 1912. — 15, [1] с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого