Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 7680
Візитів за тиждень : 40082
Візитів за місяць : 175928
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЕтнографіяЗагальна етнографія
Анотація: У представленому випуску міститься стаття Михайла Грушевського, присвячена підручникові зі східнослов’янського народознавства, який був написаний радянським етнографом, діалектологом та фольклористом Дмитром Зеленіним. Підбиваються підсумки дослідження новорічного обрядового циклу, завершальний матеріал обмежується вивченням території українського народу на місцях тогочасного його розселення.
Бібліографічний опис:
Первісне громадянство та його пережитки на Україні : примітивна культура та її пережитки на Україні, соціальна преісторія, народна творчість в соціологічному освітленні : наук. щорічник / Всеукр. АН, Культ.-іст. коміс. ; за ред. Катерини Грушевської. — Київ : Держ. вид-во України, 1927- . Вип. 3 (1929) : — Електрон. текст. дані (1 файл : 61,9 Мб). — 1930 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2011).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Первісне громадянство та його пережитки на Україні : примітивна культура та її пережитки на Україні, соціальна преісторія, народна творчість в соціологічному освітленні : наук. щорічник. Вип. 3 (1929) / Всеукр. АН, Культ.-іст. коміс. ; за ред. К. Грушевської. — Київ : Держ. вид-во України, 1930. — 165, [2] с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого