Головна
→
Культурологія
→
Історія культури
→
Періодичні видання
→
Культурно-освітня і побутова робота споживкооперації
→
1930
home
first_page
chevron_left
/ 40
chevron_right
last_page
unfold_more
unfold_more
zoom_out
zoom_in
refresh
refresh
Культурно-освітня і побутова робота споживкооперації. Книжка 4, 1930 р.
Зміст
До огляду громадського харчування
Як організувати огляд громадського харчування
Стан і завдання громадського харчування
Громадське харчування і бюджет робітника
Соціялістичне змагання в громадському харчуванні по робкоопах України
Потрібна ударність і клясова витриманість
На шляху до нового побуту
До всіх окрспоживспілок, робкоопів, ТСТ
До правлінь всіх ЦРК робкоопів та низових організацій спілки Нархарч
Обов'язковий рацмінімум для закладів громадського харчування на 1929-30 рік
Положення про культурну чайну на селі
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого