Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 7231
Візитів за тиждень : 62646
Візитів за місяць : 139168
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриМузеїМузейна справа
Анотація: Представлене видання є науково-допоміжним покажчиком, що містить відомості про літературу, видану протягом ХІХ-ХХІ ст. (а саме про публікації, що висвітлюють становлення музейної справи на Харківщині, її розвиток на різних історичних етапах та сучасний стан). Даний матеріал розрахований на викладачів гуманітарних наук, музейних працівників, краєзнавців, спеціалістів з охорони пам'яток культури та поціновувачів вітчизняної історії та культури.
Бібліографічний опис:
Музейна справа на Харківщині: становлення та розвиток [Електронна копія] : наук.-допом. покажч. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харк. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна [та ін.] ; уклад. Т. О. Сосновська, В. О. Ярошик. — Електрон. текст. дані (1 файл : 72,5 Мб). — Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2011 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Музейна справа на Харківщині: становлення та розвиток : наук.-допом. покажч. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харк. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна [та ін.] ; уклад. Т. О. Сосновська, В. О. Ярошик. — Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2011. – 226 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого