Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 4415
Візитів за тиждень : 36817
Візитів за місяць : 172663
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаКультурологіяУкраїнська революція (1917-1921)ПерсоналіїГрушевський Михайло
Анотація: Представлена праця належить професору історії, організатору української науки, політичному діячу і публіцисту Михайлу Сергійовичу Грушевському. Вона присвячена висвітленню українсько-польських відносин в період з XVI по XVII ст. та впливу цих зв'язків на становлення Української держави. Розглядається занепад українського світського та церковного життя у XV-XVI ст., поступовий розквіт польської культури та її розповсюдження на території України. Описуються події часів Реформації, розвиток найголовніших наукових центрів України (таких як Острозька академія) тощо.
Бібліографічний опис:
Грушевський, Михайло Сергійович. Культурно-національний рух на Україні в XVI–XVII віці [Електронна копія] / Мих. Грушевський. — Електрон. текст. дані (1 файл : 63,8 Мб). — Київ ; Львів : Друк. ”С. В. Кульженко” в Київі, 1912 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Грушевський, Михайло Сергійович. Культурно-національний рух на Україні в XVI–XVII віці / Мих. Грушевський. — Київ ; Львів : Друк. ”С. В. Кульженко” в Київі, 1912. – 248, [6] с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого