Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 419
Візитів за тиждень : 32821
Візитів за місяць : 168667
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаКультурологіяУкраїнська революція (1917-1921)ПерсоналіїБагалій Дмитро
Анотація: Представлений збірник матеріалів до біографії історика, археолога і етнографа Володимира Антоновича вийшов друком до двадцятої річниці з дня смерті вченого. Видання побачило світ з ініціативи одного з учнів Володимира Антоновича – Дмитра Багалія, який багато уваги приділяв вивченню і популяризації наукової спадщини свого вчителя. Ця праця мала з’явитися ще у 1919 році, але через політичну ситуацію цей задум здійснили в 1929 році. В кінці збірника вміщено перелік видань Історично-філологічного відділу ВУАН.
Бібліографічний опис:
Матеріали для біографії В. Б. Антоновича [Електронна копія] : (з приводу двацятої річниці з дня його смерти) / зібрав і зредагував Д. Багалій. — Електрон. текст. дані (1 файл : 159 Мб). — Київ : З друк. Всеукр. акад. наук, 1929 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016). —(Всеукраїнська АН; № 92).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Матеріали для біографії В. Б. Антоновича : (з приводу двадцятої річниці з дня його смерти) / зібрав і зредагував акад. Дмитро Багалій / Всеукр. акад. наук. – У Києві : З друк. Всеукр. акад. наук, 1929. – 129 с. – (Всеукраїнська АН : збірник історично-філологічного відділу ; № 92).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого