Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 4736
Візитів за тиждень : 35928
Візитів за місяць : 201176
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураФранко Іван Твори
ГоловнаМистецтвоУкраїнський модернізмЛітератураПерсоналіїФранко Іван Твори
ГоловнаКультурологіяІсторія культуриНаукове товариство імені Шевченка
Анотація: Презентовано розділ з популярної в ті часи книги Ендрю Діксона Уайта «A History of the Warfare of Science with Theology in Christendom», перекладений на українську мову Іваном Франком. Готуючи працю до друку, Іван Франко вилучив посилання на застарілі або відсутні у країні видання та додав відомі йому новіші та кращі джерела з даної теми. У вступному слові до видання Іван Франко повідомив про заплановане видання перекладів інших розділів цієї праці Уайта.
Бібліографічний опис:
Уайт, Андрю Діксон. Розвій географічних поглядів [Електронна копія] / Андрю Діксон Уайт ; із англ. пер. др. І. Франко. — Електрон. текст. дані (1 файл : 32,2 Мб). — У Львові : З друк. Наук. т-ва ім. Шевченка, 1901 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016). —(Літературно-наукова бібліотека / відп. за ред. В. Гнатюк; ч. 23). — Бібліогр. в підрядк. приміт.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Уайт А.Д. Розвій географічних поглядів / Андрю Діксон Уайт ; із англ. І. Франко. – У Львові : З друк. Наук. т-ва ім. Шевченка, 1901. – 56 с. – (Літературно-наукова бібліотека ; ч. 23 / відп. за ред. В. Гнатюка).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого