Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2374
Візитів за тиждень : 57789
Візитів за місяць : 134311
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураФранко Іван Документи про життя і творчість І. Франка
ГоловнаМистецтвоУкраїнський модернізмЛітератураПерсоналіїФранко Іван Документи про життя і творчість І. Франка
Анотація: Представлений біографічно-літературний нарис про Івана Франка приурочений до другої річниці смерті письменника. Особливість цього видання полягає в тому, що воно написане звичайним фабричним робітником Філадельфії. Презентовану брошуру Д.Якимів склав для людей щирих, що згуртувались у Драматично-просвітнє товариство імені Івана Франка і своєю метою визначили навчання та допомогу в цьому іншим. Автор розмірковує про роль та значення Івана Франка, наводить деякі біографічні дані, цитує вірші письменника. Опубліковано дві фотографії: Івана Франка із дружиною, а також дітей письменника.
Бібліографічний опис:
Якимів, Д. Іван Франко [Електронна копія] : біогр.-літ. нарис в другі роковини його смерти / Д. Якимів. — Електрон. текст. дані (1 файл : 36,1 Мб). — Філядельфія : Накладом Просвітно Драм. Т-ва ім. Івана Франка в Філядельфії, 1918 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Якимів Д. Іван Франко : біогр.-літ. нарис в другі роковини його смерти / Д. Якимів. – Філядельфія : Накладом Просвітно Драм. Т-ва ім. Івана Франка в Філядельфії, 1918. – 45 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого