Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6460
Візитів за тиждень : 25515
Візитів за місяць : 161361
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоОбразотворче мистецтвоЖивописІсторія, теорія живопису
ГоловнаМистецтвоМистецтвознавствоВиставки, фестивалі
Анотація: У каталозі представлено роботи сучасних українських художників, що експонувалися з 17 січня по 2 лютого 2014 р. у виставкових залах Центрального будинку художника Національної спілки художників України у Києві. Шоста всеукраїнська виставка «Україна від Трипілля до сьогодення в образах сучасних художників» присвячена 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.
Бібліографічний опис:
Україна від Трипілля до сьогодення в образах сучасних художників [Електронна копія] : присвяч. 200-річчю від дня народж. Тараса Шевченка : кат. шостої всеукр. вист. / М-во культури України, Нац. спілка художників України ; [упоряд.: О. Мельник та ін.]. — Електрон. текст. дані (1 файл : 265 Мб). — [Б. м. : б. в.], 2014 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2015).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Україна від Трипілля до сьогодення в образах сучасних художників : присвяч. 200-річчю від дня народж. Тараса Шевченка : кат. шостої всеукр. вист. / М-во культури України, Нац. спілка художників України ; [упоряд.: О. Мельник та ін.]. – [Б. м. : б. в.], 2014. – 183 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого