Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 7930
Візитів за тиждень : 26985
Візитів за місяць : 162831
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаІсторія окремих бібліотек
ГоловнаКультурологіяІсторія культуриНаукове товариство імені Шевченка
Анотація: У публікації формулюються основні задачі бібліотеки Наукового товариства ім. Шевченка, описуються особливості її роботи. Автор умисно не вміщує до видання матеріали з історії бібліотеки (за його словами, їх можна знайти у нарисі, розміщеному в кн. VIII “Літературно-наукового вісника” або в періодичних повідомленнях у “Хроніці Наукового товариства ім. Шевченка”). Розглядаються зокрема українознавчі праці, що містяться в бібліотеці (адже саме бібліотека товариства на той час містила найповнішу збірку книг з українознавства).
Бібліографічний опис:
Кревецький, Ів. Бібліотека Наукового товариства ім. Шевченка у Львові [Електронна копія] / Ів. Кревецький. — Електрон. текст. дані (1 файл : 3,96 Мб). — Львів : Накладом Наук. т-ва ім. Шевченка, 1923 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2011). — Бібліогр. у підрядк. прим.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Кревецький, Ів. Бібліотека Наукового товариства ім. Шевченка у Львові / Ів. Кревецький. — Львів : Накладом Наук. т-ва ім. Шевченка, 1923. — 16 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого