Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 946
Візитів за тиждень : 32138
Візитів за місяць : 197386
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаІсторія бібліотечної справи
Анотація: Біобібліографічний довідник «Бібліотечні імена Київщини» подає біографічні відомості про бібліотечних працівників, які працювали і працюють в бібліотеках Київської області і своєю самовідданою працею внесли та вносять значний внесок у розвиток бібліотечної справи на Київщині. Дане довідкове видання є складовою результатів науково-історичного дослідження КОБдД “Історія бібліотек Київщини”.
Бібліографічний опис:
Бібліотечні імена Київщини [Електронна копія] : біобібліогр. довід. / ідея та проект М. П. Зніщенка та Т. Е. Кучері ; Упр. культури, національностей та релігій Київ. облдержадмін., Київ. обл. б-ка для дітей. — Електрон. текст. дані (1 файл : 3,55 Мб). — Київ : КОБдД, 2014 (Київ: Київська ОБ для дітей, 2017). —(Серія ”За результатами наукових досліджень”).

Оригінал друкованого документу зберігається в Київська ОБ для дітей: Бібліотечні імена Київщини : біобібліогр. довід. / ідея та проект М. П. Зніщенка та Т. Е. Кучері ; Упр. культури, національностей та релігій Київ. облдержадмін., Київ. обл. б-ка для дітей. — Київ : КОБдД, 2014. – —102 с. – (Серія ”За результатами наукових досліджень”).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого