Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2779
Візитів за тиждень : 58194
Візитів за місяць : 134716
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Довідкові видання. Бібліографічні покажчики.
Анотація: Інформаційно-бібліографічний покажчик «Шевченкіана ДОУНБ. Документальна колекція» продовжує серію друкованих каталогів, що відображає видання з фонду Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія, пов’язані з ім’ям Т. Г. Шевченка. Друге видання покажчика кумулює матеріали книжкового фонду і матеріали з періодичних видань ДОУНБ і складається з двох основних розділів: «Книжкова колекція ДОУНБ» та «Матеріали з періодичних видань із фондів ДОУНБ» які у свою чергу поділяються на тематичні підрозділи стосовно життя і творчості Т. Г. Шевченка. Видання поєднує твори поета, дослідницькі праці щодо його життя і творчості, увіковічення пам’яті поета, бібліографію, вебліографію, кіновтілення образа Т. Г. Шевченка тощо. Видання призначене для викладачів, учителів, студентів, бібліотекарів, журналістів, наукових працівників, а також для широкого загалу шанувальників творчості Т. Г. Шевченка.
Бібліографічний опис:
Шевченкіана ДОУНБ: документальна колекція [Електронна копія] / уклад. Піскун В. А. ; Дніпропетр. обл. універс. наук. б-ка ім. Первоучителів слов’ян. Кирила і Мефодія, Від. наук. інформації та бібліогр. — Електрон. текст. дані (1 файл : 33,9 Мб). — Дніпропетровськ : Обл. універс. наук. б-ка, 2013 (Дніпропетровськ: ДОУНБ ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія, 2014). —(Серія ”Друковані каталоги ДОУНБ”).

Оригінал друкованого документу зберігається в ДОУНБ ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія: Шевченкіана ДОУНБ: документальна колекція / уклад. В. А. Піскун ; Дніпропетр. обл. універс. наук. б-ка ім. Первоучителів слов’ян. Кирила і Мефодія, Від. наук. інформації та бібліогр. – Дніпропетровськ : Обл. універс. наук. б-ка, 2013. – 106 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого