Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 21583
Візитів за тиждень : 53751
Візитів за місяць : 130273
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліографія. БібліографознавствоБібліографічні посібники, покажчики
Анотація: Представлене видання є ретроспективним тематично-хронологічним покажчиком матеріалів періодичного друку, створеним на основі картотеки «Історія та розвиток бібліотечної справи на Україні». Її було створено у 1991-1993 рр. на базі документального масиву відповідної тематики відділу рідкісних видань Київської обласної бібліотеки для дітей.
Бібліографічний опис:
Історія та розвиток бібліотечної справи на Україні [Електронна копія] : (анот. ретроспект. темат.-хронол. покажч. матеріалів періодич. друку з фонду від. рідкіс. вид. Київ. обл. б-ки для дітей) / Київ. обл. упр. культури, Київ. обл. б-ка для дітей ; упоряд. М. П. Зніщенко. — Електрон. текст. дані (1 файл : 34,9 Мб). — Київ : Смолоскип, 1997 (Київ: Київська ОБ для дітей, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в Київська ОБ для дітей: Історія та розвиток бібліотечної справи на Україні : (анот. ретроспект. темат.-хронол. покажч. матеріалів періодич. друку з фонду від. рідкіс. вид. Київ. обл. б-ки для дітей) / Київ. обл. упр. культури, Київ. обл. б-ка для дітей ; упоряд. М. П. Зніщенко. — Київ : Смолоскип, 1997. – 56 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого