Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2956
Візитів за тиждень : 35358
Візитів за місяць : 171204
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоТеатральне мистецтвоТеорія, історія театру
Анотація: Дана публікація складена з перекладених російських та іноземних творів, а також з праць українських театрознавців та істориків літератури. В цілому, у книзі зібрано весь потрібний мінімум знань із театральної культури минулого. Матеріал поділений на 5 частин: позалітературні форми театру, театр народів Сходу, античний театр Європи, новий європейський театр від доби феодалізму до доби панування промислового капіталу і загальні риси найновішого театру Європи від доби промислового капіталізму до пролетарської революції.
Бібліографічний опис:
Дмитрова, Людмила. Підручна книга з історії всесвітнього театру [Електронна копія] / Людмила Дмитрова. — Електрон. текст. дані. — [Київ] : Держвидав України, 1929 . Вип. 1 : / за ред. й з вступ. увагами проф. О. Білецького. — Електрон. текст. дані (1 файл : 28,8 Мб). — 1929 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2011).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Дмитрова Л. Підручна книга з історії всесвітнього театру. Вип. 1 / Людмила Дмитрова ; за ред. й з вступ. увагами проф. О. Білецького. — [Київ] : Держвидав України, 1929. – 469, [4] с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого