Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 3997
Візитів за тиждень : 35189
Візитів за місяць : 200437
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Місця, пов’язані з життям і творчістю Шевченка Т. Г.
Анотація: Путівник по державному заповіднику «Могила Т. Шевченка» (нині – Шевченківський національний заповідник), створеному у 1925 р., мав на меті не лише допомогти екскурсантам, а й заповнити прогалини у популярній літературі про Шевченка, які існували на початку 30-х років. До книги увійшли матеріали про життя і творчість поета, огляд історії його могили в різні періоди, відомості про околиці заповідника, музей та бібліотеку. Розглянуто також проблеми Шевченкознавства того часу.
Бібліографічний опис:
«Могила Тараса Шевченка», держ. заповідник (Канів). Провідник по державному заповіднику «Могила Т. Шевченка» [Електронна копія] / уклали: С. Матяш і Є. Куткін ; під заг. ред. С. Пилипенка ; Ін-т Тараса Шевченка. — Електрон. текст. дані (1 файл : 29,4 Мб). — Харків : Л-ра і мистец., 1931 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Провідник по державному заповіднику «Могила Т. Шевченка» / уклали: С. Матяш і Є. Куткін ; під заг. ред. С. Пилипенка ; Ін-т Тараса Шевченка. — Харків : Л-ра і мистец., 1931. – 100 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого