Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 23183
Візитів за тиждень : 55351
Візитів за місяць : 131873
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоОбразотворче мистецтвоТеорія, історія образотворчого мистецтва
Анотація: У представленій праці автор розглядає історію та іконописне малярство одного з провідних центрів старообрядництва у колишньому Слов’яносербському повіті Катеринославської губернії (тепер Луганська область). Матеріали зібрані під час наукових експедицій до культових споруд Луганщини, що здійснювалися Луганським обласним художнім музеєм за участю науковців Києва та Москви.
Бібліографічний опис:
Ікони храму Успіння Пресвятої Богородиці у с. Городище на Луганщині [Електронна копія] = Иконы храма Успения Пресвятой Богородицы в с. Городище на Луганщине / [авт.-упоряд. Л. М. Борщенко ; ред. Ю. О. Іванченко]. — Електрон. текст. дані (1 файл : 44,4 Мб). — Луганск : Поліпринт, 2003 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Ікони храму Успіння Пресвятої Богородиці у с. Городище на Луганщині = Иконы храма Успения Пресвятой Богородицы в с. Городище на Луганщине / [авт.-упоряд. Л. М. Борщенко ; ред. Ю. О. Іванченко]. — Луганск : Поліпринт, 2003. – 140 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого