Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 3554
Візитів за тиждень : 35956
Візитів за місяць : 171802
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаОрганізація бібліотечної справиНауково-дослідна діяльність
Анотація: Дана праця присвячена вивченню читача як учасника процесу створення книги, як аудиторії для автора, видавця, бібліотекаря. Ідея дослідити це питання виникла після змін у суспільній думці, спричинених революцією. У книзі читач розглядається з різних аспектів і за допомогою різних методів: публіцистичного, естопсихологічного, психоаналітичного тощо. Вивчається коло інтересів читача. Також в якості додатку містяться “Матеріяли до всеукраїнського обслідування бібліотек 1927-28 р.”.
Бібліографічний опис:
Український науково-дослідчий ін-т книгознавства, Секція соціології. Труди інституту книгознавства [Електронна копія]. — Харків ; Київ : Держ. вид-во України, 1930 (Київ : НБУ ім. Ярослава Мудрого). Т. 2, зб. 1 : Бібліотека і читач на Україні. — Електрон. текст. дані (1 файл : 33,4 Мб). — 1930 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Труди інституту книгознавства. Т. 2, зб. 1 : Бібліотека і читач на Україні. — Харків ; Київ : Держ. вид-во України, 1930. — 239, [2] с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого